DEZINFORMARE

Buna ziua tuturor columbofililor care citesc acest mesaj,

In primul rand, doresc sa imi cer scuze adevaratului domn Voinea Dorin din Constanta pentru incurcatura in care l-a bagat un anonim dandu-se drept ” Crescatoria Voinea Dorin ” , afirmand  numai minciuni despre  Columbodrom, incepand  cu impartirea premiilor intre castigatori si proprietar si continuand cu folosirea cipurilor din sezonul trecut .

Vrem sa demontam aceasta stire, nefiind adevarata . Cipurile  din sezonul 2017  provin de la porumbeii sositi dupa etapa finala unde crescatorii au fost anuntati de sosirea intarziata . De asemenea, am folosit si cipurile obtinute in urma vanzarii porumbeilor la licitatiile aferente fiecarui sezon. Prin urmare este normal ca unele cipuri sa coincida de la un sezon la altul. 

Va multumim de intelegere si ne cerem scuze pentru acest anonim care dezinformeaza  si denigreza numele Columbodromului nestiind in urma carei clauze actioneza astfel . Va asiguram ca transparenta si corectitudinea sunt primordiale acestui columbodrom, dovada fiind capacitatea maxima la care ne desfasuram activitatea inca de la infiintare. Prin munca noastra dorim sa promovam pasiunea columbofila, prietenia si respectul in acest sport.

Aceasta situatie neplacuta scoate inca o data la suprafata invidia si rautatea unor oameni fara cultura columbofila. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Official Michael Kors Outlet,Michael Kors Outlet Online Store|Free Shipping!
Cheap Michael Kors|Up To 68% Off,24/7 Personalized Service!
High Discounts|coach outlet online,Lowest Price
Coach outlet,coach outlet online|Clearence Sale!
Friendliestcoach outlet online-*FREE*Shipping,Quality Orders!!!
christian louboutin outletin New Style,Free Shipping For You.