Etapa SUPER DERBY 2018

 

SUPER DERBY     

         Ca si in sezonul 2017, la cererea mai multor participanti, Columbodromul Orizont organizeaza un concurs optional extra sezonului competitional 2018, cu lansare tot din localitatea Tarna Mare, pe data de 22.09.2018. Acest concurs va avea ca premiu o masina Dacia Logan .

        Intrarea in competitie pentru acest premiu consta in activarea porumbeilor contra taxei de 120 RON/porumbel in perioada dintre ultimul antrenament si etapa HOT SPOT 1 (Bunesti). Porumbeii vor fi cipati inca de la primul antrenament, astfel incat toti cei ramasi in competitie in urma ultimului antrenament vor fi afisati pe site – Sectiunea REZULTATE ZBOR.  Participantii au dreptul de a alege numarul de porumbei pe care doresc sa il activeze, cu conditia sa specifice seriile inelelor acestora. Lista cu porumbeii activati va fi afisata si actualizata zilnic pe site-ul columbodromului pana la terminarea perioadei de inscriere. 

       Premiul este garantat la un numar de 350 porumbei activati, dupa scaderea cheltuielilor aferente transportului. In cazul in care cererile participantilor vor fi mai putine de 350, suma stransa va fi impartita  primelor 5 locuri dupa cum urmeaza : 

                    Loc 1  – 30%

                    Loc 2 – 25%

                    Loc 3 – 20%

                    Loc 4 – 15%

                    Loc 5 – 10%

  Va uram multa bafta si in acest sezon si pentru orice nelamurire nu ezitati sa ne contactati la nr de telefon: 0726278459.

  Nr cont RO13BRDE300SV12122653000 – pentru confirmare se va contacta proprietarul columbodromului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Official Michael Kors Outlet,Michael Kors Outlet Online Store|Free Shipping!
Cheap Michael Kors|Up To 68% Off,24/7 Personalized Service!
High Discounts|coach outlet online,Lowest Price
Coach outlet,coach outlet online|Clearence Sale!
Friendliestcoach outlet online-*FREE*Shipping,Quality Orders!!!
christian louboutin outletin New Style,Free Shipping For You.